Add a bookmark to get started

1 June 20213 minute read

DLA Piper versterkt Intellectual Property and Technology praktijk met Floris de Wit

DLA Piper heeft Floris de Wit als Senior Associate aangesteld ter versterking van de Intellectual Property and Technology praktijk. Het internationale advocatenkantoor anticipeert met de aanstelling van De Wit op de alsmaar toenemende digitalisering van de samenleving en de groeiende noodzaak voor ondernemingen om oude gewoontes en manieren te vervangen door digitale alternatieven.

De Wit is gespecialiseerd in zaken waarin technologie en IT een prominente rol spelen. Hij heeft geadviseerd bij een breed scala van grensoverschrijdende outsourcing en technologie gerelateerde M&A-transacties, licentiestructuren- en geschillen en is zeer ervaren in het opstellen en onderhandelen van diverse technologie gerelateerde overeenkomsten. Hij heeft daarnaast ruime ervaring met het bijstaan van cliënten bij strategische digitale transformatieprojecten. De Wit is afkomstig van Allen & Overy.

Niels Mulder, Location Head Intellectual Property and Technology Partner bij DLA Piper in Nederland: "Met de komst van Floris spelen wij verder in op de wens van ondernemingen om digitaal te transformeren en daarmee samenhangende vraagstukken. Dankzij de expertise die Floris heeft op het gebied van onder andere outsourcingscontracten, IT-dienstverlening en andere door technologie gedreven samenwerkingsverbanden is hij als geen ander in staat onze cliënten hierover te adviseren.”

Floris de Wit zegt over zijn overstap naar DLA Piper: "De technologie praktijk van DLA Piper heeft een uitstekende reputatie in de markt en een sterk internationaal karakter. Ik kijk ernaar uit om met mijn sectorkennis en opgedane ervaring in Silicon Valley de praktijk verder te ontwikkelen.”

Print