Add a bookmark to get started

1 February 20213 minute read

DLA Piper anticipeert met komst Wilmy Westerhof op verwachte toename aan herstructureringen

DLA Piper heeft Wilmy Westerhof als Senior Associate aangesteld ter versterking van de Finance, Projects and Restructuring praktijk. Het internationale advocatenkantoor anticipeert met de aanstelling van Westerhof op de verwachte toename aan (gedwongen) herstructureringen ten gevolge van de coronacrisis.Westerhof adviseert Nederlandse en internationale cliënten met betrekking tot het insolventierecht, financiering en zekerheden en het goederenrecht. Ze heeft bovendien uitgebreide ervaring met de behandeling van faillissementen. Westerhof is afkomstig van CMS.

Marc Molhuysen, Partner Finance, Projects and Restructuring bij DLA Piper in Nederland: "Al voor de coronacrisis was er sprake van een afkoeling van de economie. We verwachten daarom dat het aantal faillissementen en herstructureringen fors zal toenemen in de loop van het jaar, zodra de huidige steunmaatregelen wegvallen. Met de komst van Wilmy anticiperen we op deze ontwikkeling. Dankzij haar expertise en uitgebreide ervaring in de financiële sector, is zij van grote toegevoegde waarde voor onze cliënten in deze uitdagende tijd.”

Wilmy Westerhof zegt over haar overstap naar DLA Piper: "Mijn overstap naar DLA Piper is ingegeven vanuit mijn ambitie de door mij opgedane kennis en ervaring in de banking- en faillissementspraktijk te verdiepen en te verbreden, met een bijzondere focus op (internationale) herstructureringen. De vooraanstaande Finance, Projects and Restructuring praktijk van DLA Piper sluit hierop erg goed aan. Ik zie deze overstap als een mooie kans mijn ambitie te verwezenlijken en ik kijk er dan ook naar uit mij aan te sluiten bij het team.”

Print