Add a bookmark to get started

14 September 20212 minute read

DLA Piper kiest voor Strawinskyhuis

Eind 2023 zal de Amsterdamse vestiging van DLA Piper verhuizen naar het Strawinskyhuis, in het hart van de Zuidas.

Er is een langdurige huurovereenkomst aangegaan met Strawinskyhuis B.V. voor circa 6.900 m² kantoorruimte. Het pand van circa 9.100 m², gelegen aan de Prinses Irenestraat 39-43, wordt herontwikkeld door Flow Real Estate en Egeria Real Estate Development. DLA Piper werd gedurende het proces commercieel en technisch geadviseerd door Cushman & Wakefield. Casper Schwarz zal DLA Piper begeleiden als interieurarchitect.

Paul Hopman, Country Managing Partner van DLA Piper Nederland: “In het Strawinskyhuis hebben we een pand van wereldklasse gevonden waar wij verder kunnen groeien en onze nationale en internationale ambities als leading global business law firm kunnen waarmaken. Omdat ESG een zeer belangrijk thema is voor ons kantoor, hebben we gekozen voor een bestaand pand dat wordt herontwikkeld naar de hoogst mogelijke standaarden op het gebied van energie en duurzaamheid. Met het Strawinskyhuis bieden we onze medewerkers een moderne, prettige werk- en ontmoetingsplek. Onze experts zullen hun cliënten er hartelijk kunnen ontvangen in een omgeving met internationale allure. We kijken dan ook uit naar de verhuizing.”

Print